Κατασκευή Ιστοσελίδας

Είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την προσπάθειά σας για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας...

Η Κατασκευή Ιστοσελίδας όπως θα έπρεπε να είναι.

Χρειάζεστε έναν εξαιρετικό σχεδιασμό για να κρατάτε τους πελάτες στον ιστότοπό σας; Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων της Dicha καθιστά τους χρήστες να ασχολούνται περισσότερο με την επιχείρησή σας.

Ζητήστε Προσφορά

Όταν η Ιστοσελίδα σας, δεν είναι απλά μία ακόμα ιστοσελίδα.

Πιστεύουμε στη μοναδικότητα της κάθε ιστοσελίδας, όσο μοναδική είναι κι η δική σας εταιρεία για εσάς.
Σε εμάς δεν θα αγοράσετε έτοιμες & φθηνές λύσεις. Μαζί θα δημιουργήσουμε την ηλεκτρονική παρουσία σας.

Μοναδικός Σχεδιασμός

Η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί μία δημιουργία, μία εργασία που χρειάζεται έμπνευση, τέχνη και γνώση για να μπορέσεις να φτιάξεις από το μηδέν κάτι καινούριο που να ταιριάζει με την φιλοσοφία της κάθε εταιρείας.

Σύγχρονο design

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τάσεις της αγοράς για να σας προσφέρουμε φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες κι όχι απλά μια αντιγραφή υπαρχόντων ιστοσελίδων.

Responsive Design

Από την αλλαγή του αλγορίθμου της Google και μετά, αλλά και από την αυξανόμενη τάση των χρηστών να περιηγούνται μέσω κινητών συσκευών για το οτιδήποτε, η φιλική προς τα κινητά σχεδίαση είναι πλέον απαραίτητη.

Χρησιμοποιώντας πάντα τις Καλύτερες Τεχνολογίες

Η ιστοσελίδα σας θα είναι αισθητά γρηγορότερη από άλλες παρόμοιες καθώς χρησιμοποιούμε σωστά σύγχρονες τεχνολογίες για να το πετύχουμε αυτό (caches, CDN, SSD, κτλ).

Η ιστοσελίδα σας είναι συνεχώς Live

Η ιστοσελίδα σας έχει συνεχές up-time, δεν έχει τα λεγόμενα down-times, καθώς προσφέρουμε πολύ αξιόπιστη φιλοξενία για να μην αναρωτιέστε αν η ιστοσελίδα σας είναι live.

Εύκολο upscale όταν το χρειαστείτε

Έχει αρχίσει η ιστοσελίδα σας και προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο και χρειάζεστε περισσότερους πόρους για αυτήν; Απλά ζητήστε το μας και θα γίνει εύκολα και χωρίς προβλήματα.

On-site SEO

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να πληροί κάποιους τεχνικούς κανόνες για να μπορεί αρχικά να ανιχθευθεί σωστά κι όταν πρέπει από τις μηχανές αναζήτησης καθώς και για να αποκτήσει υψηλότερη θέση.

Off-site SEO

Αναλαμβάνουμε το Off-site SEO που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας για να ανέβει υψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα και να παραμείνει εκεί. Μάθετε περισσότερα στην Προώθηση Ιστοσελίδων SEO.

Συγγραφή Κειμένων

Στη Dicha μπορούμε να αναλάβουμε τη συγγραφή των κειμένων των εταιρικών σελίδων σας αλλά και της αρθρογραφίας σας (blogging) για συνεχή ενημέρωση αλλά και σωστά κείμενα σε ότι αφορά το SEO.

Αυτόματα Backups & Δυνατότητα Restore

Παίρνουμε αυτόματα, σε ξεχωριστό data center, backups της ιστοσελίδας σας τα οποία κρατάμε για αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να μπορούμε να γυρίσουμε πίσω (restore) την σελίδα σας σε περίπτωση προβλήματος.

Μισούμε τα shared γιατί δε μας αρέσει να μοιράζομαστε

Όταν μοιράζεσαι κάτι με έναν άλλον στο internet, αυτό σημαίνει ότι θα μοιραστείς μαζί του και τα προβλήματα που αυτός κουβαλάει. Για αυτό παρέχουμε ξεχωριστά πακέτα για το κάθε project για περισσότερη ασφάλεια.

Συνεχής Ενημέρωση του CMS σας (Wordpress, Joomla κτλ)

Μη ενημερωμένο CMS σημαίνει αυτομάτως πηγή κινδύνου & κενό ασφαλείας για χακαρίσματα και κλοπή δεδομένων ή πόρων. Όλα τα πακέτα υποστήριξής μας παρέχουν συνεχής ενημέρωση της ιστοσελίδας σας.

SSD Δίσκοι, Cloud Hosting & CDN

Η ιστοσελίδα σας φιλοξενείται σε σύγχρονους SSD δίσκους, σε cloud περιβάλλον σε συνδυασμό με CDN προσφέροντάς σας απίστευτες ταχύτητες απόκρισης server αλλά και 100% hardware up-time.

Βελτιστοποιημένοι servers για τα πιο γνωστά CMS

Οι servers μας είναι όλοι βελτιστοποιημένοι για όλα τα γνωστά CMS που χρησιμοποιούν PHP (Wordpress, Joomla, Opencart, Prestashop, Magento) με τεχνολογίες αιχμής για μεγάλες ταχύτητες.

Η υποστήριξη σε server & email είναι δική μας δουλειά

Αφήστε πάνω μας οτιδήποτε αφορά τον server και το email σας. Δεν χρειάζεται να σας απασχολεί τίποτα σχετικά με αυτό καθώς όταν είστε στους servers μας, αναλαμβάνουμε εμείς την εύρυθμη λειτουργία τους.

Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ή χαμηλές ταχύτητες με την ιστοσελίδα σου;

Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε να λύσεις το πρόβλημα ή ακόμη & για έναν δωρεάν έλεγχο της ιστοσελίδας σου. Άφησε σε εμάς να βρούμε το πρόβλημα & τον τρόπο να το διορθώσουμε.

Επικοινώνησε μαζί μας
Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ή χαμηλές ταχύτητες με την ιστοσελίδα σου;

Μια Προσαρμοσμένη Λύση για την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας

Οτιδήποτε αναζητούσατε εώς τώρα, εμείς το έχουμε φροντίσει ήδη για εσάς.

Ιστοσελίδα Εταιρικής Παρουσίασης

Χτίστε την ηλεκτρονική παρουσία σας μαζί μας γλιτώνοντας χρόνο & κόπο

Ιστοσελίδα Ηλεκτρονικού Καταστήματος - Eshop

Όταν ανοίγεις ένα μαγαζί χρειάζεσαι δίπλα σου μόνο τους καλύτερους.

Ιστοσελίδα Κρατήσεων

Κρατήσεις για δωμάτια, οχήματα ή οτιδήποτε άλλο, μπορούμε να κατασκευάσουμε το σύστημα που θα σας λύσει τα χέρια.

Ιστοσελίδα Συνδρομών

Εάν πρόκειται να έχετε συνδρομές στην ιστοσελίδα σας, έχουμε τη λύση για το πως να το κάνετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζομαι πραγματικά μία ιστοσελίδα;
Εξαρτάται, αν και τις περισσότερες φορές η απάντηση είναι θετική. Οποιαδήποτε εταιρεία μπορεί να ωφεληθεί από μία σωστή ηλεκτρονική παρουσία.
Θα απαντούσαμε αρνητικά μόνο στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει απλά να βρείτε μία φθηνή και γρήγορη λύση που θα σας έκανε περισσότερο κακό παρά καλό.
Πώς να επιλέξω εταιρεία για την κατασκευή της ιστοσελίδας μου;
Η εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει χαρακτηριστικά που επιθυμείτε από οποιονδήποτε συνεργάτη σας.
Τέτοια στοιχεία είναι επαγγελματισμός, ευελιξία, φερεγγυότητα, ταχύτητα και καλή εξυπηρέτηση. Θα αναζητήσετε σίγουρα καλή επικοινωνία, ειλικρίνεια και ευθύτητα.
Στα πιο τεχνικά, ρίξτε μια ματιά στις δουλειές της κάθε εταιρείας για να δείτε αν σας αρέσουν αυτά που υλοποιεί. Δείτε και Τα Έργα μας.
Πόσο θα μου κοστίσει η κατασκευή μίας απλής ιστοσελίδας;
Δυστυχώς αυτό είναι μια απάντηση που δεν μπορούμε να σας δώσουμε, καθώς κάθε project είναι μοναδικό όπως κι ανάγκες του.
Οι τιμές ποικίλλουν αν επιλέξετε εταιρεία, freelancer, ή κάποιον ξάδερφό σας αλλά μπορεί να ποικίλλουν κι ανάλογα τις ανάγκες σας.
Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να ανεβάσουν το κόστος μίας ιστοσελίδας είναι:
  • Οι γλώσσες που θέλετε να είναι μεταφρασμένη
  • Η διασύνδεση που θα έχει με άλλες πλατφόρμες (κυρίως για eshop & markets όπως Skroutz ή κάποιο ERP)
  • Αν θα περιέχει ηλεκτρονικές αγορές, booking, συνδρομές κτλ
  • Ενα σχεδιαστικό που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για εσάς
Πώς μπορώ να ελέγξω αν είναι η ιστοσελίδα μου είναι αρκετά γρήγορη;
Αυτό φυσικά μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς και να σας δώσουμε μία πλήρη ανάλυση με τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε.
Εάν θέλετε να το βρείτε μόνος σας, τα καλύτερα εργαλεία είναι το GTmetrix και το Google Pagespeed Insights.
Διαβάστε το άρθρο μας Αργή Ιστοσελίδα - Γιατί συμβαίνει & πώς να το διορθώσεις για να κατανοήσετε καλύτερα τα παραπάνω εργαλεία.
Είναι η ιστοσελίδα μου φιλική προς τις κινητές συσκευές;
Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό στις μέρες μας καθώς με την αλλαγή του αλγορίθμου της Google για τις κινητές συσκευές, οι ιστοσελίδες που δεν είναι φιλικές, θα "καταποντιστούν" οργανικά.
Και όταν αναφέρουμε φιλικές, δεν είναι μόνο να προσαρμόζονται στις οθόνες αλλά να είναι και πιο "ελαφριές" και με ξεκάθαρα κενά για να μπορεί να πατήσει το δάχτυλο το κάθε link.
Για να ελέγξετε λοιπόν την σελίδα σας, σας προτείνουμε δύο εργαλεία της Google, το Pagespeed Insights και το Search Console Mobile-Friendly Test.
Ποιο CMS να επιλέξω για την διαχείριση της ιστοσελίδας της εταιρείας μου;
Εάν γνωρίζετε τον όρο CMS, θα ξέρετε ότι τα πιο διαδεδομένα είναι το Wordpress, το Joomla, το Drupal κτλ.
Αυτό αυτομάτως κάνει δύσκολη την επιλογή. Για αυτό καλύτερα να αφήσετε την εταιρεία που θα συνεργαστείτε να επιλέξει να κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας στο CMS που αυτή θεωρεί πιο καλό για την περίπτωσή σας.
Φυσικά υπάρχουν κι οι εταιρείες που κατασκευάζουν ιστοσελίδες σε ένα και μόνο CMS, με το πρόβλημα να είναι εδώ πέρα ότι δεν έχουν μια σφαιρική γνώση για το τι θα σας εξυπηρετούσε καλύτερα.

Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα της επιχείρησής σου;

Επικοινώνησε μαζί μας για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σου να κάνει το επόμενο βήμα... Ναι, είμαι έτοιμος!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ, το κατάλαβα