Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Ακολουθήστε το σωστό μονοπάτι για να ανεβείτε στα αποτελέσματα της Google...

Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης SEO, για πραγματικά αποτελέσματα.

Στη Dicha αναλαμβάνουμε την προώθηση σας στις μηχανές αναζήτησης, το γνωστό SEO. Στόχος μας είναι να αυξήσετε τις επισκέψεις σας από οργανικές αναζητήσεις καθώς θα βγαίνετε όλο και πιο ψηλά στα αποτελέσματα του Google.

Ζητήστε Προσφορά

Σκαρφαλώστε στα αποτελέσματα της Google, και μείνετε εκεί για πολύ καιρό.

Υπάρχει ένας καλύτερος και πιο σωστός τρόπος να κάνετε SEO, κι είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πως να το κάνετε.

Αναζήτηση & Επιλογή για Λέξεις Κλειδιά

Κάνουμε έρευνα γύρω από τις λέξεις κλειδιά που πρέπει να στοχεύσουμε.

Αποτελεί πιο σημαντική εργασία που πρέπει να γίνει με την έναρξη μίας συνεργασία για Προώθηση SEO, καθώς αλλιώς δεν μπορεί να δημιουργηθεί μια αποτελεσματική στρατηγική.

Η επιλογή γίνεται με τη χρήση των καλύτερων εργαλείων για αναζήτηση λέξεων κλειδιών, μετά από έρευνα των ανταγωνιστών σας και φυσικά σε συνεργασία μαζί σας.

SEO Ανάλυση Ανταγωνιστών

Αναλύουμε την στρατηγική που ακολουθούν οι ανταγωνιστές σας σε ψηδιακό επίπεδο.

Αφού αναλύσουμε την στρατηγική τους, βρίσκουμε τα δυνατά τους σημεία και εφαρμόζουμε τις αντίστοιχες πρακτικές για να τα εκματελευτείτε κι εσείς.

Ακόμη, μπορούμε να εντοπίσουμε τα λάθη και τις παραλείψεις τους και να επωφεληθούμε από αυτές τις ευκαιρίες.

On-site SEO - Τεχνικό SEO

Βελτιστοποιούμε όλα τα τεχνικά κομμάτια της σελίδας σας, γλιτώνοντας σας από ολέθρια για την κατάταξή σας σφάλματα.

Μερικά από τα πιο βασικά είναι η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας, ο τίτλος και η περιγραφή που τροφοδοτείτε στις μηχανές αναζήτησης (τα γνωστά meta δεδομένα) με βάση το στοχευμένο keyword.

Δίνουμε επίσης ιδιαίτερη προσοχή σε Alt κείμενα για τις εικόνες σας, στην πυκνότητα της λέξης κλειδί στη σελίδα σας και σε σημεία απεικόνισης που μπορεί να σας βγάλουν πολύ πάνω από τον ανταγωνισμό.

Off-site SEO - Backlinking

Η εκτός σελίδας βελτιστοποίηση (off-site seo) είναι μία αρκετά πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί χρόνο, σωστή έρευνα και σωστή γνώση για την σωστή εφαρμογή της.

Πρωταρχικό ρόλο παίζουν το πως μιλάνε οι άλλοι για εσάς (το λεγόμενο backlink), χωρίς βέβαια αυτό να είναι πανάκεια. Επίσης, πλέον είναι πολύ επικίνδυνο να μπλέξεις με "κακές" πρακτικές, τις λεγόμενες τεχνικές Black Hat SEO(αγορά backlink, PBN κτλ).

Ενημερωνόμαστε συνεχώς από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για καινούριες ευκαιρίες που παρουσιάζονται και φροντίζουμε να υπάρχη σωστή και φυσική διασύνδεση προς την σελίδα σας.

Παρακολούθηση για Ευκαιρίες & Αναφορά Προόδου

Παρακολουθούμε την απόδοση των λέξεων-κλειδιών που μαζί έχουμε επιλέξει σε όλες τις μηχανές αναζήτησης τόσο για desktop όσο και για mobile, με συνεχή ενημέρωση για αλλαγές,

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, δημιουργούμε τις απαραίτητες αναλύσεις για την αποτελεσματικότητα των στρατηγικών SEO που έχουμε ως τώρα χαράξει.

Πραγματοποιούμε συχνά meeting στα οποία συζητάμε τις ευκαιρείες που ε΄χουν παρουσιαστεί αλλά και τα επόμενα βήματά μας καθώς και αναθεώρηση των στόχων και των στρατηγικών που έχουμε αποφασίσει.

Ενδιαφέρεσαι κι εσύ να πετάξεις ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης;

Επικοινώνησε μαζί μας για να χαράξουμε μαζί την σωστή στρατηγική για τη δική σου επιχείρηση. Κέρδισε από τον ανταγωνισμό κι εμφανίσου στα μάτια χιλιάδων χρηστών που σε αναζητούν

Επικοινώνησε μαζί μας
Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ή χαμηλές ταχύτητες με την ιστοσελίδα σου;

Συχνές Ερωτήσεις

Τί είναι το White Hat SEO, τι το Black Hat SEO και τι το Grey Hat SEO;
Τους όρους αυτούς τους χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε τις τακτικές SEO που χρησιμοποιεί ο καθένα και το πόσο αυτές εναρμονίζονται ή είναι αντίθετες με αυτά που προτείνει η Google.

Έτσι, White Hat τεχνικές, σημαίνει ότι ακολουθούμε τους κανόνες που προτείνονται.

Black Hat τεχνικές, σημαίνει ότι εφαρμόζουμε πρακτικές που απαγορεύονται από τη Google. Εδώ να σημειώσουμε ότι μπορεί να δείτε κάποια άμεσα αποτελέσματα στην αρχή αλλά υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος να πέσει ποινή από την Google.

Με τον όρο Grey Hat, αναφερόμαστε σε συνδυασμό των παραπάνω τεχνικών.
Τι είναι το backlink; Χρειάζομαι backlinks προς τη σελίδα μου;
Backlink ονομάζεται ένας σύνδεσμος προς την ιστοσελίδα σας ο οποίος υπάρχει σε μία άλλη ιστοσελίδα. Παραμένει ακόμα ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για το που θα εμφανιστείτε στις μηχανές αναζήτησης άρα χρειαζόμαστε τα backlinks.
Σε πόσο διάστημα θα δω αποτελέσματα;
Δυστυχώς με το SEO, τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα. Σε ότι αφορά το On-site SEO, θα δείτε πιο άμεσα αποτελέσματα καθώς θα βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας ως προς το SEO, αλλά ειδικά μία σωστή στρατηγική για off-site SEO διαρκεί αρκετούς μήνες μέχρι να φανούν τα αποτελέσματα.
Αφού μπορώ να διαφημιστώ και να βγω και πιο ψηλά από τα οργανικά αποτελέσματα, τι το χρειάζομαι το SEO;
Η αλήθεια είναι ότι η διαφήμιση φέρνει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή που θα ξεκινήσετε. Το πρόβλημα είναι ότι τόσο άμεσα θα εξαφανιστείτε μόλις σταματήσετε να πληρώνετε. Ακόμη, οι χρήστες, αρχίζουν κι εκπαιδεύονται όλο και περισσότερο και κάποιοι από αυτούς αποφεύγουν επίτηδες τις διαφημίσεις.
Ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για να εμφανιστώ ψηλά στην Google;
Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα της ιστοσελίδας μας κι άρα και τα αποτελέσματά της στις μηχανές αναζήτησης. Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας, το Bounce Rate (αν μας επισκέπτονται και φεύγουν κατευθείαν δηλαδή), ο χρόνος παραμονής σε αυτήν, αν είναι mobile-friendly είναι κάποιο από αυτούς τους βασικούς παράγοντες.
Θέλω αν βγαίνω 1ος στην Google για την "τάδε" λέξη! Θα το κάνετε;
Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αλλά αυτό είναι μια κακή ερώτηση και δεν μπορούμε να δώσουμε σωστή απάντηση. Άλλωστε, ο στόχος μας δεν είναι αποκλειστικά να βγούμε 1οι στη Google για μία βασική λέξη κλειδί, αλλά να φέρουμε κόσμο στην ιστοσελίδα μας. Αν λοιπόν μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα με άλλες λέξεις-κλειδιά, ας μην είμαστε και πρώτοι στη βασική λέξη κλειδί.

Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα της επιχείρησής σου;

Επικοινώνησε μαζί μας για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σου να κάνει το επόμενο βήμα... Ναι, είμαι έτοιμος!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ, το κατάλαβα