ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βοηθάμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους με την εμπειρία μας στο προγραμματισμό και την ανάπτυξη start-up εταιρειών.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | dicha.gr
Χρειάζεστε έναν εξαιρετικό σχεδιασμό για να κρατάτε τους πελάτες στον ιστότοπό σας;

Η Κατασκευή Ιστοσελίδων της DiCha καθιστά την ιστοσελίδα της επιχείρησή σας πιο ενδιαφέρουσα και ελκυστική στους χρήστες που την επισκέπτονται.

Η ιστσοσελίδα σας πρέπει να πληροί κάποια βασικά κριτήρια πριν ακόμα αρχίσει να λειτουργεί. Για αυτό, εμείς κατασκευάζουμε σελίδες για τις οποίες κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να έχετε μια σωστή ηλεκτρονική παρουσία προς τους πελάτες σας αλλά και προς τις μηχανές αναζήτησης για να πετύχετε τα σωστά αποτελέσματα στο SEO(Search Engine Optimization).

Θέλω Ιστοσελίδα → Μάθε Περισσότερα

Κατασκευή Eshop

Οι στατιστικές του eshop σας δείχνουν ότι οι πελάτες σας φεύγουν πολύ γρήγορα χωρίς να αγοράσουν τίποτα;

Η Κατασκευή Eshop στη DiCha δημιουργεί ένα ελκυστικό ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει πάντα ως στόχο την αύξηση των πωλήσεών του.

Έχοντας συνεργαστεί με αρκετούς ιδιοκτήτες eshop, γνωρίζουμε την καθημερινή αγωνία και εργασία που χρειάζεται η λειτουργία του. Για αυτό κι εμείς, όταν αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε το eshop σας, φροντίζουμε να σας διευκολύνουμε και να σας παρέχουμε ένα δυνατό εργαλείο στα χέρια σας για την αύξηση των πωλήσεών σας. Εμπιστευτείτε μας και αφήστε πάνω μας τη σωστή λειτουργία του eshop σας απολαμβάνοντας μία γρήγορη και καλαίσθητη ιστοσελίδα και εσείς ασχοληθείτε μόνο με αυτά που πραγματικά χρειάζεται!

Θέλω Eshop → Μάθε Περισσότερα
Κατασκευή Eshop | dicha.gr

Υλοποίηση Custom Εφαρμογής

Υλοποίηση Custom Εφαρμογής | dicha.gr
Προσαρμοσμένη ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου & λογισμικού μέσω διαδικτύου - ιδανική για να δημιουργήσετε φοβερές & εύχρηστες λύσεις για την επιχείρησή σας.

Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο και πιο οργανωμένο web το οποίο μπορεί να σας λύσει τα χέρια στην καθημερινότητά σας μειώνοντας τον χρόνο επαναλμβανόμενων διαδικασιών.

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να οργανώσετε τα πάντα στην επιχείρησή σας μέσω μίας Custom Εφαρμογής το οποίο θα μπορείτε να το δείτε όπου κι αν βρίσκεστε (είτε είστε στο γραφείο είτε στο σπίτι σας) και χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή (pc, κινητό, tablet, iMac κτλ), Χρειάζεστε μόνο έναν browser και σύνδεση στο Internet και μπορείτε να δουλεύετε πάνω στην εφαρμογή που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για εσάς όποτε θέλετε! Για αυτό, εάν ανήκετε κι εσείς σε μία επιχείρηση που αποθηκεύει τα πάντα σε ένα excel ή ψάχνει φακέλους με εκαντοντάδες έγγραφα για να βρει αυτό που χρειάζεται, τότε πρέπει να μας καλέσετε τώρα!

Θέλω Custom Εφαρμογή → Μάθε Περισσότερα

Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα της επιχείρησής σου;

Επικοινώνησε μαζί μας για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σου να κάνει το επόμενο βήμα... Ναι, είμαι έτοιμος!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ, το κατάλαβα