nailmeupcosmetics.gr

Η nailmeupcosmetic.gr είναι μια νέα εταιρεία στον χώρο της περιποίησης των νυχιών που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με όρεξη και τεχνογνωσία στο αντικείμενο.
Dicha Project Mobile View

Με δυο λόγια

Η εταιρεία nailmeupcosmetics.gr ειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση ημιμόνιμων βερνικιών πληρώνοντας όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους. Παρέχει μία τεράστια γκάμα προϊόντων γύρω από την περιποίηση των άκρων με πλούσια ποικιλία σε εξοπλισμό και αναλώσιμα προϊόντα.

Η πρόκληση

Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός B2B και B2C eshop με εύκολη πλοήγηση για τον χρήστη που με μόλις 3 κινήσεις θα μπορεί να αποκτήσει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν, να εγγραφεί και να αγοράσει ως B2B πελάτης ή να διαβάσει χρήσιμες συμβουλές στο blog.

Project Screenshots

Αυτόματη έκδοση τιμολογίων

Δημιουργήσαμε ένα όμορφο και λειτουργικό custom HTML template με βάση τις ανάγκες του nailmeupcosmetics.gr το οποίο χρησιμοποιείται για να εκδίδονται τιμολόγια. Τα τιμολόγια εκδίδονται αυτόματα για κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία, εφόσον ο πελάτης έχει ζητήσει την έκδοσή τους.

Εξυπηρέτηση Β2Β πελατών

Το nailmeupcosmetics.gr απευθύνεται και σε επαγγελματίες του χώρου της αισθητικής, παρέχοντας τη δυνατότητα B2B συνεργασίας. Το eshop παρέχει τη δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συνεργασία, ενώ οι συνεργάτες μπορούν να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους και να επωφεληθούν ειδικών προνομίων και τιμών.

Διασύνδεση με ELTA Courier

Υλοποιήθηκε διασύνδεση με το webservice των ELTA Courier με σκοπό την αυτόματη παραγωγή και εκτύπωση των vouchers αποστολών. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης πληροφορείται μέσω email τον κωδικό αποστολής του δέματος ώστε να μπορεί εύκολα να παρακολουθεί την πορεία του.

Technologies Used

Wordpress Woocommerce PHP CSS Javascript Custom features Webp images Cloud hosting Loading time <2s SSL security Google Analytics Logo/Rebranding

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα της επιχείρησής σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να κάνει το επόμενο βήμα...
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ, το κατάλαβα