WooCommerce Διασύνδεση με Espiel

300.00 

Η μοναδική υπηρεσία της αγοράς για να εισάγετε προϊόντα από την Espiel απευθείας στο WooCommerce e-shop σας!

Εισάγετε όλα ή επιλεγμένα προϊόντα από τη βάση της Espiel χωρίς κόπο! Πάνω από 4.000 προϊόντα με απευθείας εισαγωγή στο e-shop σας και με καθημερινή ενημέρωση!

Εξοικονομήστε χρόνο καθώς η υπηρεσία αυτή θα κάνει όλη τη δουλειά για εσάς: προσθήκη, αφαίρεση και ενημέρωση των προϊόντων που άλλαξαν από την Espiel.

Μειώστε τα λάθη στις παραγγελίες από εξαντλημένα προϊόντα καθώς δεν χρειάζεται πλέον να αφαιρείτε εσείς τα προϊόντα που αφαιρέθηκαν από την Espiel.

Για την λειτουργία αυτή απαιτείται να είστε συνεργάτης της Espiel.

Η αγορά αυτή περιλαμβάνει την εγκατάσταση της υπηρεσίας και την υποστήριξη στην παρούσα δομή. Για αλλαγές του XML ή αλλαγές στο e-shop, μπορεί να απαιτηθεί νέα αγορά.

Η υπηρεσία WooCommerce Διασύνδεση με Espiel by digital challenge_ σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε προϊόντα της Espiel στο e-shop σας, επιλέγοντας τις κατηγορίες που θέλετε να εισάγετε και με καθημερινή ενημέρωση διαθεσιμότητας!

Μετά την εγκατάσταση της υπηρεσίας μας, μπορείτε να έχετε καθημερινή ενημέρωση όλων των προϊόντων που επιθυμείτε να έχετε στο e-shop σας. Τα προϊόντα αφαιρούνται, προστίθενται και ενημερώνονται αυτόματα στο e-shop σας χωρίς να κάνετε τίποτα καθημερινά!

Χαρακτηριστικά

  • Καθημερινή ενημέρωση προϊόντων & διαθεσιμοτήτων απευθείας από την Espiel
  • Δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού
  • Δυνατότητα συγχρονισμού κλάσεων αποστολής ανάλογα την κατηγορία
  • Συγχρονισμός φωτογραφιών, ιδιοτήτων και κατηγοριών
  • Συμβατότητα για Skroutz, BestPrice

Η συγκεκριμένη αγορά αφορά υπηρεσία και όχι κάποιο έτοιμο plugin και θα χρειαστεί να έρθουμε σε συνεννόηση μαζί σας για να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Καλάθι αγορών
Scroll to Top