Νέα συνεργασία - Digital Marketing για το Jennyblond!

Share it!

Νέα συνεργασία - Digital Marketing για το Jennyblond!

Ένα νέο e-shop με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ ήρθε για να μείνει!

Η ομάδα τoυ Jenny Blond μας εμπιστεύτηκε για να διαχειριστούμε τα social media κανάλια επικοινωνίας καθώς και τη συμβουλευτική για τις ενέργειες επικοινωνίας.

Το e-shop ξεχωρίζει καθώς δίνεται έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και την άψογη εξυπηρέτηση. 

Η επικοινωνία τους ξεκίνησε με παρουσία στο facebook, το instagram και με google ads.

Η ομάδα του Jenny Blond έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με τοποθέτηση προιόντων σε τηλεοπτικές σειρές και με fashion influencers.

Αυτές της μέρες είναι σε εξέλιξη και η συνέργεια για φιλανθρωπικούς σκοπούς με το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης "Η Μέλισσα" που από το 1921 δίνει αγώνα για να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στα παιδιά εκείνα που το έχουν ανάγκη.

Η Jenny Blond σε συνεργασία με τη βιοτεχνία κεντημάτων Σμαρδέλη υποδέχονται τα φετινά Χριστούγεννα με την καμπάνια “Μια αγκαλιά για τη Μέλισσα”. 

Καλωσορίζουμε λοιπόν το jennyblond.com στους συνεργάτες μας, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και για την άψογη συνεργασία με την ομάδα κι ευχόμαστε καλές δουλειές!
 

Δ. Χατζημιχαηλίδης

Μέσα από το blog της Dicha προσπαθώ να διερευνήσω και να σας προτείνω πραγματικές λύσεις για όλα τα ζητήματα που είναι πιθανό να σας απασχολήσουν σχετικά με την ιστοσελίδα σας.
Ελπίζω τα άρθρα μας να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ, το κατάλαβα