Ένα πρωτότυπο e-shop με πρωτότυπα κοσμήματα | kyklosshop.com

Share it!

Ένα πρωτότυπο e-shop με πρωτότυπα κοσμήματα | kyklosshop.com

Κάποιες στιγμές στη ζωή μας είναι ιδιαίτερα ξεχωριστές και μοναδικές. Αυτές οι στιγμές απαιτούν και ένα ιδιαίτερο και μοναδικό κόσμημα. Αυτό ακριβώς είναι που σας προσφέρει το e-shop kyklosshop.com

Πρωτότυπα κοσμήματα που δεν πρόκειται να βρείτε πουθενά αλλού καθώς κατασκευάζονται αποκλειστικά από το εργαστήριο της οικογένειας Μαυρίδη το οποίο έχει περάσει πλέον στη δεύτερη γενιά χρυσοχόων, αποδίδοντας αυτή την εμπειρία στα πανέμορφα σχέδια των κοσμημάτων που θα βρείτε σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το kyklosshop αποτελεί τον καινούργιο συνεργάτη μας για τον οποίον αναλάβαμε τον ανασχεδιασμό του υπάρχοντος e-shop καθώς και τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας του καθώς παρουσίαζε αρκετά προβλήματα στην ταχύτητα φόρτωσης. Χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε τις δύο εικόνες παρακάτω. Στην πρώτη φαίνεται η απόδοση της ιστοσελίδας πριν αρχίσουμε τη συνεργασία μας ενώ στη δεύτερη εικόνα βλέπετε τι βελτιστοποιημένη έκδοση της μετά τη μεταφορά στο server μας αλλά και τη βελτιστοποίηση που πραγματοποιήσαμε.

Kyklosshop Before Optimization

Kyklosshop After Optimization

Επισκεφτείτε τώρα το kyklosshop.com για να δείτε το ανασχεδιασμένο e-shop.

Βέβαια το αισθητικό κομμάτι είναι πολλές φορές και υποκειμενικό καθώς επίσης και η ταχύτητα της ιστοσελίδας ναι μεν βελτιώνει την εμπειρία χρήστη αλλά από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα.

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι το σχόλιο που λάβαμε από την ομάδα των νέων συνεργατών μας. Ότι δηλαδή έχουν μεγάλη άνοδο στις πωλήσεις που γίνονται μέσα από το e-shop και για αυτό συζητάμε για την περαιτέρω συνεργασία μας στα πλαίσια της υπηρεσίας που προσφέρουμε για υψηλότερα οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης (SEO). Αυτό έχει συμβεί φυσικά από τη μεγάλη άνοδο που παρουσιάζουν ήδη στα οργανικά αποτελέσματα καθώς βελτιώθηκε πολύ η απόδοση και η ευχρηστία της σελίδας τους.

Έτσι κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του kyklosshop για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθόλη τη διάρκεια της ανάπτυξης του project και να ευχηθούμε ακόμα καλύτερες δουλειές!

Δ. Χατζημιχαηλίδης

Μέσα από το blog της Dicha προσπαθώ να διερευνήσω και να σας προτείνω πραγματικές λύσεις για όλα τα ζητήματα που είναι πιθανό να σας απασχολήσουν σχετικά με την ιστοσελίδα σας.
Ελπίζω τα άρθρα μας να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ, το κατάλαβα