Digital Marketing

Μετατρέψτε την online παρουσία σας από πονοκέφαλο σε πραγματικά κερδοφόρα διαδικασία...

Υπηρεσίες Digital Marketing - Online Marketing για να βρείτε το κοινό που σας αναζητεί.

Χτίστε μαζί μας μία δυνατή ηλεκτρονική παρουσία, αποτυπώνοντας το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα και στα μάτια των πελατών σας. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Χτίστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ της επιχείρησής σας μαζί μας

Ζητήστε Προσφορά

Η online παρουσία σας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Με τις γνώσεις μας στο marketing, αναλύσουμε την επιχείρησή σας και τους χώρους στους οποίους πρέπει να διαφημιστεί & να κινηθεί.
Προτείνουμε τα επόμενα βήματά σας online για να αποκτήσετε μια αξιοπρόεκτη ηλεκτρονική παρουσία.

Social Networks - Παρουσία | Διαφήμιση

Τα social media είναι πλέον ένας άμεσος τρόπος για να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας και να τους παρέχετε τόσο πληροφόριση όσο και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Αναπτύσσουμε ολοκληρωμένα πλάνα προωθητικών ενεργειών επιλέγοντας μετά από έρευνα τα κατάλληλα για τις ανάγκες σας κανάλια. Κρατούμε ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού με τη δημιουργία κατάλληλου περιεχομένου. Αναλύουμε τον ανταγωνισμό σας και προβάλλουμε τα προτερήματα της δικής σας εταιρείας.

Επιλέγουμε το κοινό που θέλουμε να προσεγγίσουμε και στοχεύουμε μέσα από κατάλληλες διαφημιστικές εκστρατείες – social media ads. Μετράμε και αναλύουμε τα αποτελέσματα της καμπάνιας και πραγματοποιούμε διορθωτικές κινήσεις ώστε να πετύχουμε ακόμη καλύτερη απόδοση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Google Ads (πρώην Google Adwords)

Η πρώτη κίνηση των δυνητικών σας πελατών όταν αναζητά μία υπηρεσία ή ένα προιόν είναι η αναζήτηση στο Google. Μπορεί να σας αναζητήσει με την επωνυμία σας ή να αναζητήσει τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας.

Αν δε βρίσκεστε εκεί κάποιος άλλος θα προηγηθεί. Αναλαμβάνουμε να βρίσκεστε εκεί όταν ο πελάτης σας αναζητήσει. Στοχευόμενη Προσέγγιση πελατών.

Προβάλλεστε με το δυνατόν χαμηλότερο κόστος προβολής και πληρώνετε μόνο εφόσον κάποιος επισκεφτεί τη σελίδα σας.

Newsletter Campaigns - E-mail Marketing

Το e-mail marketing είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά κανάλια επικοινωνίας. Ο σωστός σχεδιασμός του, το περιεχόμενο, η συχνότητα και η σύνταξή του έχει αποδεδειγμένα σημαντικά αποτελέσματα σε αύξηση επισκεψιμότητας, ενίσχυση σχέσεων με τους πελάτες σας, προσέλκυση νέων πελατών, παροχή κινήτρων για επανάληψη αγορών, αμεσότητα και όλα τα παραπάνω με χαμηλό κόστος και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την αποστολή του.

Υπηρεσία κειμενογράφησης - Αρθρογραφία

Η Κειμενογράφηση αφορά την συγγραφή ή την επιμέλεια των εταιρικών κειμένων σας από έμπειρους κι επαγγλελματίες κειμενογράφους. Έχει αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις μέρες μας καθώς ο επιχειρηματίας δεν βρίσκει τον χρόνο να δημιουργήσει τα κείμενα της εταιρείας του μόνος του.

Η Αρθρογραφία ασχολείται με την εβδομαδιαία συντήρηση του blog σας, ενός βασικού στοιχείου της κάθε ιστοσελίδας στις μέρες μας καθώς πλέον το content (το περιεχόμενο δηλαδή) είναι ο βασιλιάς.

Όλα τα κείμενα που αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για εσάς, είτε πρόκειται για εταιρικές σελίδες, είτε για αρθρογραφία, γίνονται σε συνεργασία μαζί σας, καθώς εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους τους άλλους την επιχείρησή σας. Τα κείμενα που δημιουργούμε γίνονται με τέτοιον τρόπο ώστε να βοηθάνε και σε καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Λύσεις για όλες τις τσέπες που θα απογειώσουν τις πωλήσεις σας.

Όλα τα αποτελέσματα στη διαδικτυακή διαφήμιση είναι μετρήσιμα. Για αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας για να ετοιμάσουμε μία πρόταση για να προσεγγίσουμε τους χρήστες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας.

Επικοινώνησε μαζί μας
Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ή χαμηλές ταχύτητες με την ιστοσελίδα σου;

Συχνές Ερωτήσεις

Τι πετυχαίνουμε με τη χρήση των social media;
 • Αναγνωρισιμότητα
 • Αύξηση των πωλήσεων
 • Customer Care
 • Συλλογή στοιχείων για άλλες ενέργειες marketing (π.χ. e-mail για newsletter)
 • Προώθηση του e-shop ή της ιστοσελίδας μας
 • Προβολή των Διαφημίσεων σας σε Επισκέπτες της Ιστοσελίδας σας.(Remarketing)
 • Διενέργεια Διαγωνισμών
Ενδεικτικά Social Media
 • Facebook
 • Instagram
 • Pinterest
 • Linkedin
 • Twitter
Πώς νας επιλέξω σε ποια Social Media να δικτυωθώ;
Η επιλογή των Social Networks για κάθε επιχείρηση, εξαρτάται από τη φύση της δουλειάς της, από τη διαθεσιμότητα για ενημέρωσή τους αλλά και από το υλικό που μπορεί να ετοιμάσει κάθε εταιρεία για δημοσίευση. Είναι προτιμότερο να έχετε ένα λογαριασμό σε social network αλλά ενημερωμένο, παρά πολλούς και να είναι παλιοί και χωρίς δημοσιεύσεις.
Γιατί να διαφημιστώ στη Google;
Πρόκειται για στοχευμένη διαφήμιση σε ανθρώπους που αναζητούν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Έτσι, εμφανίζεστε στους εν δυνάμει πελάτες στην κορυφή των αποτελεσμάτων και πληρώνετε μόνο αν εκείνοι επισκεφτούν την σελίδα σας.
Πόσο κοστίζει η διαφήμιση μου σε Social & Google;
Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε άμεσα. Πρέπει να γίνει ανάλυση του ανταγωνισμού σας, των αναγκών σας αλλά και της επιχείρησής σας και σε συνδυασμό με τους στόχους σας να βγει ένα διαφημιστό κόστος.
Τι είναι το Επαναληπτικό Marketing?
Το Επαναληπτικό μάρκετινγκ είναι ένας τρόπος εμφάνισης των διαφημίσεών σας σε άτομα που έχουν ήδη επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας. Αποτελεί έναν ισχυρό τρόπο δαιφήμισης καθώς έρευνες δείχνουν ότι οι χρήστες δεν αγοράζουν ή εκδηλώνουν ενδιαφέρον με την πρώτη επίσκεψή τους σε μία ιστοσελίδα, αλλά συνήθως επιστρέφουν σε αυτή αργότερα.

Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα της επιχείρησής σου;

Επικοινώνησε μαζί μας για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σου να κάνει το επόμενο βήμα... Ναι, είμαι έτοιμος!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ, το κατάλαβα