Κατασκευή Custom Εφαρμογής

Custom Εφαρμογές χωρίς περιορισμούς,με λύση για οποιοδήποτε σύστημα, ό,τι κι αν χρειαστείτε...

Custom Εφαρμογές για οποιαδήποτε λύση σε οποιοδήποτε σύστημα.

Ως Custom Εφαρμογή ορίζουμε το project που θα υλοποιήσουμε για εσάς που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Είτε πρόκειται για εξειδικευμένη ολόκληρη λύση όπως μία διαχειριστική εφαρμογή, είτε για υλοποίηση ενός plugin για κάποιο υπάρχον CMS, μπορούμε να δώσουμε τη λύση που χρειάζεστε.

Ζητήστε Προσφορά

Εφαρμογή κομμένη & ραμμένη στις ανάγκες και τα θέλω σας.

Προσαρμοσμένη ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου & λογισμικού μέσω διαδικτύου - ιδανική για να δημιουργήσετε φοβερές & εύχρηστες λύσεις για την επιχείρησή σας.

Μοναδικός Σχεδιασμός

Η κατασκευή custom εφαρμογών αποτελεί μία δημιουργία, μία εργασία που χρειάζεται έμπνευση, τέχνη και γνώση για να μπορέσεις να φτιάξεις από το μηδέν κάτι καινούριο που να ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

Σύγχρονο design

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τάσεις της αγοράς για να σας προσφέρουμε φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες κι όχι απλά μια αντιγραφή υπαρχόντων άλλων εφαρμογών.

User Friendly Design

Η εφαρμογή σας θα δημιουργηθεί με τέτοιο σχεδιασμό που θα σας λύνει τα χέρια στην καθημερινή χρήση της. Έτσι, θα πετυχαίνει το στόχο της, που είναι συνήθως η γρηγορότερη και πιο σωστή καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Χρησιμοποιώντας πάντα τις Καλύτερες Τεχνολογίες

Η εφαρμογή σας θα είναι αισθητά γρηγορότερη από άλλες παρόμοιες καθώς χρησιμοποιούμε σωστά σύγχρονες τεχνολογίες για να το πετύχουμε αυτό (caches, CDN, SSD, κτλ).

Η εφαρμογή σας είναι συνεχώς Live

Η εφαρμογή σας έχει συνεχές up-time, δεν έχει τα λεγόμενα down-times, καθώς προσφέρουμε πολύ αξιόπιστη φιλοξενία για να είναι η εφαρμογή σας ανοιχτή όταν την χρειάζεστε.

Εύκολο upscale όταν το χρειαστείτε

Μία custom εφαρμογή μπορεί να ξεκινήσει από μικρή ιδέα αλλά να καταλήξει σε κάτι μεγάλο & δυναμικό. Έχουμε τη δυνατότητα να σας παρακολουθούμε και να υλοποιούμε τις αναβαθμίσεις που χρειάζεστε.

Laravel Framework

Χρησιμοποιούμε PHP γραμμένη σε Laravel Framework, το πιο διάσημο Framework για την υλοποίηση web εφαρμογών. Έτσι, εγγυώμαστε πλήρης ασφάλεια & σύντομο χρόνο υλοποίησης της κάθε εφαρμογής.

Δημιουργία πάνω σε API

Η δημιουργία μίας ολόκληρης custom εφαρμογής γίνεται με το "χτίσιμο" του backend πάνω σε API. Έτσι διασφαλίζουμε την ασφάλεια του συστήματος αλλά και την επεκτασιμότητά του για το μέλλον.

Core Plugins

Η υλοποίηση ενός custom plugin πάνω σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (Wordpress, Joomla, Opencart κτλ) γίνεται με βάση τον κώδικα & το documentation της κάθε εφαρμογής για πλήρη εναρμόνιση με το περιβάλλον του.

Αυτόματα Backups & Δυνατότητα Restore

Παίρνουμε αυτόματα, σε ξεχωριστό data center, backups της εφαρμογής σας τα οποία κρατάμε για αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να μπορούμε να γυρίσουμε πίσω (restore) την εφαρμογή σας σε περίπτωση προβλήματος.

Μισούμε τα shared γιατί δε μας αρέσει να μοιράζομαστε

Μία custom εφαρμογή είναι κάτι το μοναδικό κάθε φορά. Έτσι πρέπει να έχει και το δικό του hosting καθώς όταν μοιράζεσαι κάτι με έναν άλλον στο internet, αυτό σημαίνει ότι θα μοιραστείς μαζί του και τα προβλήματα που αυτός κουβαλάει.

Συνεχής Πληροφόρηση & Διαρκής Ενημέρωση

Προβλήματα μπορεί να προκύψουν πολλά. Με την πάρδο του χρόνου, βρίσκονται νέοι τρόποι για να ασφαλίσεις την εφαρμογή σου. Έτσι, κι εμείς είμαστε πάντα εκεί για να την υποστηρίζουμε & να την αναβαθμίζουμε.

SSD Δίσκοι, Cloud Hosting & CDN

Η εφαρμογή σας φιλοξενείται σε σύγχρονους SSD δίσκους, σε cloud περιβάλλον σε συνδυασμό με CDN προσφέροντάς σας απίστευτες ταχύτητες απόκρισης server αλλά και 100% hardware up-time.

Βελτιστοποιημένοι servers για εφαρμογές σε Laravel

Οι servers μας είναι όλοι βελτιστοποιημένοι για την χρήση custom εφαρμογών γραμμένες σε PHP & σε Laravel Framework με τεχνολογίες αιχμής για μεγάλες ταχύτητες & μέγιστη ασφάλεια.

Η υποστήριξη σε server & email είναι δική μας δουλειά

Αφήστε πάνω μας οτιδήποτε αφορά τον server και το email σας. Δεν χρειάζεται να σας απασχολεί τίποτα σχετικά με αυτό καθώς όταν είστε στους servers μας, αναλαμβάνουμε εμείς την εύρυθμη λειτουργία τους.

Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με κάποια custom εφαρμογή ή σταμάτησαν να σε υποστηρίζουν;

Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε να υποστήριξεις την εφαρμογή σου. Αν χρειάζεσαι έξτρα δυνατότητες που δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί, μπορούμε εμείς να τις δημιουργήσουμε.

Επικοινώνησε μαζί μας
Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ή χαμηλές ταχύτητες με την ιστοσελίδα σου;

Μια Πραγματικά Προσαρμοσμένη Λύση για την Μοναδική σας Ιδέα

Η ιδέα σας & η ανάγκη σας είναι τόσο μοναδική για αυτό & εμείς θα υλοποιήσουμε ακριβώς κάτι τόσο μοναδικό για εσάς.

Custom Διαχειριστική Εφαρμογή

Μπορείς πλέον να σταματήσεις να χειρίζεσαι τα πάντα μέσω excel & να έχεις πρόσβαση από παντού

Custom Plugin

Οτιδήποτε κι αν χρειαστείς για το e-shop ή την ιστοσελίδα σου, μπορούμε να το υλοποιήσουμε με ένα custom plugin.

Custom Integration

Εάν χρειάζεσαι μία custom διασύνδεση συστημάτων που χρησιμοποιείς, μπορούμε να σου δώσουμε τη λύση που χρειάζεσαι.

Custom Ιστοσελίδα & Eshop

Εάν αυτό που θέλετε να υλοποιήσετε είναι αρκετά μεγάλο ή περίπλοκο για να στηριχτείτε σε ένα CMS, έχουμε τη λύση που χρειάζεσαι.

Συχνές Ερωτήσεις

Custom ιστοσελίδα / Custom E-shop ή επιλογή από κάποιο CMS;
Σε αυτήν την ερώτηση δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούν και τα δύο να σας εξυπηρετήσουν. Εδώ θα αναφέρουμε ότι μία custom υλοποίηση (όπως η ιστοσελίδα μας) είναι συνήθως αρκετά πιο γρήγορη από κάποιο CMS & πιο ασφαλής αν έχει δημιουργηθεί σωστά από έμπειρα άτομα.
Πώς να επιλέξω εταιρεία για την κατασκευή της custom εφαρμογής μου;
Η εταιρία που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει εμπειρία σε αντίστοιχες εφαρμογές & να έχει δουλέψει ξανά ίδιου μεγέθους εφαρμογές. Ρωτήστε για παρόμοιες δουλειές της κάθε εταιρείας για να δείτε αν σας καλύπτουν. Δείτε και Τα Έργα μας.
Πόσο θα μου κοστίσει η κατασκευή μίας custom εφαρμογής ή κάποιου άλλου custom project
Δυστυχώς αυτό είναι μια απάντηση που δεν μπορούμε να σας δώσουμε, καθώς κάθε project είναι πραγματικά μοναδικό. Από μερικές εκαντόδες ευρώ μέχρι αρκετές χιλιάδες ευρώ ανάλογα το μέγθεος και την πολυπλοκότητα.
Μπορώ να φτιάξω μια web εφαρμογή αλλά να έχει & mobile εφαρμογές αργότερα;
Φυσικά! Αρκεί βέβαια η εταιρεία που θα υλοποιήσει την εφαρμογή σας να την έχει κατασκευάσει με τέτοιο τρόπο, πάνω σε API, ώστε να μπορεί εύκολα να επεκταθεί & να επικοινωνήσει με άλλες εφαρμογές.
Θα είναι η εφαμορμογή μου φιλική προς τις κινητές συσκευές;
Βεβαίως! Το σημαντικό κέρδος με τις web εφαρμογές είναι ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση από παντού. Αυτό προϋποθέτει όμως και τη σωστή σχεδίαση για τις κινητές συσκευές, κάτι που εμείς σας εγγυώμαστε.
Τι είναι Framework; Τι είναι η Laravel και γιατί την επιλέγετε;
Framework ονομάζεται ένας δομημένος τρόπος για να γράφει κάποιος προγραμματισμό. Η Laravel είναι το πιο διαδεδομένο framework κι έχει δημιουργηθεί από προγραμματιστές για προγραμματιστές. Για αυτό κι έχει πολύ μεγάλο community από πίσω που την στηρίζει και υλοποιεί καινούριες ιδέες. Την επιλέγουμε για τα παραπάνω κ

Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα της επιχείρησής σου;

Επικοινώνησε μαζί μας για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σου να κάνει το επόμενο βήμα... Ναι, είμαι έτοιμος!
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ, το κατάλαβα