Τρέχουμε πλέον με PHP 7.3! Διαβάστε τα οφέλη της νέας έκδοσης

Είτε έχετε ιστοσελίδα είτε Eshop, η έκδοση PHP στην οποία τρέχει ο server στον οποίο φιλοξενείστε έχει καθοριστικό ρόλο στην ταχύτητα του website σας, όπως είχαμε προαναφέρει και στο άρθρο μας Αργή Ιστοσελίδα – Γιατί συμβαίνει & πώς να το διορθώσεις, αλλά και στην ασφάλεια των δεδομένων σας. Η PHP 7.3 αποτελεί την τελευταία και πιο σύγχρονη έκδοση PHP που μπορεί να τρέχει ο server σας και βάσει δεδομένων είναι η καλύτερη επιλογή και ως προς την ταχύτητα και ως προς την ασφάλεια των ιστοσελίδων.

Ας απαντήσουμε αρχικά στο ερώτημα εάν η PHP 7.3 είναι πιο γρήγορη συγκριτικά με τις προηγούμενες εκδόσεις PHP και εάν αξίζει να χρησιμοποιήσετε την PHP 7.3 για τον ιστότοπό σας στο WordPress και για το Eshop σας που τρέχει με το WooCommerce.

Συλλέξαμε κάποια αποτελέσματα από έρευνες που έκανε η εταιρεία kinsta και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Οι συγκριτικές αξιολογήσεις των εκδόσεων είναι οι εξής:

  • WordPress 5.0 PHP 5.6: 91.64 αποτελέσματα αναφοράς ανά δευτερόλεπτο
  • WordPress 5.0 PHP 7.0: 206.71 αποτελέσματα αναφοράς ανά δευτερόλεπτο
  • WordPress 5.0 PHP 7.1: 210.98 αποτελέσματα αναφοράς ανά δευτερόλεπτο
  • WordPress 5.0 PHP 7.2: 229.18 αποτελέσματα αναφοράς ανά δευτερόλεπτο
  • WordPress 5.0 PHP 7.3: 253.20 αποτελέσματα αναφοράς ανά δευτερόλεπτο
  • WordPress 5.0 + WooCommerce 3.5.2 PHP 5.6: 24.74 αποτελέσματα αναφοράς ανά δευτερόλεπτο
  • WordPress 5.0 + WooCommerce 3.5.2 PHP 7.0: 56.94 αποτελέσματα αναφοράς ανά δευτερόλεπτο
  • WordPress 5.0 + WooCommerce 3.5.2 PHP 7.1: 57.00 αποτελέσματα αναφοράς ανά δευτερόλεπτο
  • WordPress 5.0 + WooCommerce 3.5.2 PHP 7.2: 63.10 αποτελέσματα αναφοράς ανά δευτερόλεπτο
  • WordPress 5.0 + WooCommerce 3.5.2 PHP 7.3: 68.87 αποτελέσματα αναφοράς ανά δευτερόλεπτο

Αποτελέσματα συγκριτικής αξιολόγησης

Η PHP 7.3 είναι μακράν η ταχύτερη από όλες τις προηγούμενες. Συγκρίνοντας την PHP 7.3 με την PHP 7.2, παρατηρείται αύξηση της απόδοσης γύρω στο 10% και συγκρίνοντας την με την PHP 5.6, η PHP 7.3 μπορεί να χειριστεί σχεδόν 3 φορές περισσότερα αποτελέσματα ανά δευτερόλεπτο!

Όπως φαίνεται, ακολουθείται ένα μοτίβο αυξημένης απόδοσης σε κάθε νέα έκδοση της PHP που κυκλοφορεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να επιμείνετε σε ένα τακτικό πρόγραμμα αναβάθμισης του ιστότοπού σας. Οι επισκέπτες και οι πελάτες σας σίγουρα θα μείνουν ευχαριστημένοι από την καλύτερη ταχύτητα!

Λοιπόν, τι περιμένετε; Ήρθε η ώρα να επιτύχετε αυτή την επιπλέον αύξηση της απόδοσης του website σας. Τί λύσεις έχετε; Είτε να αναβαθμίστε τον server στον οποίο ήδη φιλοξενείστε, είτε να ψάξετε να φιλοξενηθείτε σε κάποιον server που τρέχει σε PHP 7.3 εάν ο server φιλοξενίας σας δεν προσφέρει νεότερες εκδόσεις της PHP. Εμείς στην Digital Challenge φιλοξενούμε όλες μας τις ιστοσελίδες και τα Eshop σε servers που τρέχουν σε PHP 7.3 για βέλτιστες αποδόσεις!

Επικοινωνήστε μαζί μας έστω και για μία δοκιμαστική μεταφορά του ιστότοπού σας στους servers μας και δείτε απτά αποτελέσματα και βελτίωση στην απόδοση του website σας.

Εμείς είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την PHP 7.3 και ελπίζουμε ότι θα είστε και εσείς μόλις προχωρήσετε στην αναβάθμιση! Μοιραστείτε μαζί μας παλαιότερες εμπειρίες αναβάθμισης που είχατε στο info@dicha.gr! Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας φιλοξενήσουμε στους αναβαθμισμένους servers μας για να καρπωθείτε τα οφέλη της φιλοξενίας σας!

Κοινοποιήστε το:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top