Το Woocommerce 3.5 είναι εδώ!

Share it!

Δ. Χατζημιχαηλίδης
Μέσα από τα άρθρα μου προσπαθώ να διερευνήσω και να σας προτείνω πραγματικές λύσεις για όλα τα ζητήματα που είναι πιθανό να σας απασχολήσουν σχετικά με την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας...

Το Woocommerce 3.5 είναι εδώ!

Από χθες, έχει γίνει ένα ακόμη update στο Woocommerce, το plugin του Wordpress που κάνει την ιστοσελίδα σας απευθείας e-shop. Πλέον το Woocommerce αναβαθμίστηκε στην έκδοση 3.5 η οποία όπως ενημερωθήκαμε από την επίσημη ιστοσελίδα του Woocommerce, ήταν σε ανάπτυξη από τον Μάιο.

Η ενημέρωση αυτή είναι "minor". Αυτό σημαίνει ότι δεν επηρεάζονται οι σελίδες που τρέχουν ήδη κάποιο Woocommerce από την 3.0 έκδοση και πάνω. Βέβαια, αν διαχειρίζεστε μόνος σας τις αναβαθμίσεις του e-shop σας (κάτι που δεν συμβαίνει με τα e-shop που υποστηρίζουμε εμείς, καθώς αναλαμβάνουμε εμείς τις αναβαθμίσεις τους με απόλυτη ασφάλεια) καλό είναι να πάρετε πρώτα ένα backup και μετά να εκτελέσετε την αναβάθμιση. Ακόμη καλύτερα, αφήστε το για μερικές μέρες, ώστε να προλάβουν τα πρόσθετα (plugins) και το θέμα (template) που χρησιμοποιείτε να βγάλουν τις αναβαθμίσεις αν απαιτούνται.

Τι νέο υπάρχει στο Woocommerce 3.5;

  1. Έχει γίνει αναβάθμιση των κειμένων για τα email που φεύγουν στους πελάτες σας. Τα email, όπως αναφέρεται, ήταν τα ίδια για αρκετά χρόνια, οπότε μια αλλαγή ήταν απαραίτητη. Ακόμα, αναμένουμε περισσότερες και μεγαλύτερες αλλαγές σχετικά με τα email μέσα στο 2019.
  2. Μπορείτε πλέον να κάνετε εξαγωγή (export) των προϊόντων σας ανά κατηγορία στο CSV exporter.
  3. Τώρα μπορείτε να ορίσετε ένα χαμηλό όριο αποθεμάτων για μεμονωμένα προϊόντα.
  4. Η σελίδα ρυθμίσεων μεθόδου πληρωμής έχει βελτιωμένη προσβασιμότητα.

Αυτά είναι φυσικά αυτά που ενδιαφέρουν εσάς, καθώς το Woocommerce 3.5 έρχεται και με αρκετές αλλαγές που αφορούν αποκλειστικά εμάς, αυτούς δηλαδή που κατασκευάζουν e-shop με Wordpress.

Μάθετε όλες τις αλλαγές στην επίσημη ιστοσελίδα του Woocommerce εδώ.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ, το κατάλαβα