Νέα Συνεργασία - Καλωσορίζουμε το Κέντρο Προσωπικής & Οικογενειακής Εξέλιξης της Ράνιας Θρασκιά στους συνεργάτες μας!

Share it!

Νέα Συνεργασία - Καλωσορίζουμε το Κέντρο Προσωπικής & Οικογενειακής Εξέλιξης της Ράνιας Θρασκιά στους συνεργάτες μας!

Εγκαινιάζουμε τη νέα ιστοσελίδα του Κέντρου Προσωπικής & Οικογενειακής Εξέλιξης της Ράνιας Θρασκιά! Πρόκειται για μία ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε με αγάπη και αίσθημα ευθύνης καθώς απευθύνεται σε οικογένειες και ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια στην καθημερινότητά τους. Για την κα. Θρασκιά και τους συνεργάτες της είναι μεγάλη τιμή να αποτελούν μέρος της προσπάθειας των ανθρώπων που τους εμπιστεύονται, στην πορεία της Προσωπικής τους Εξέλιξης προς τις επιθυμίες και τα όνειρά τους.

Καθόλη τη διάρκεια ανάπτυξης του έργου υπήρχε άριστη συνεργασία με την ομάδα του raniathraskia.gr ώστε να μπορέσει η καινούρια σελίδα να αντικατοπτρίζει ακριβώς το ύφος που έχει ήδη το Κέντρο. Στην ομάδα που θα διαχειρίζεται την ιστοσελίδα έγινε εκπαίδευση για να μπορεί να ενημερώνει το blog της με ενδιαφέροντα άρθρα καθώς και να διαχειρίζεται τα ραντεβού που ζητάνε οι επισκέπτες της.

Το project του raniathraskia.gr ήταν για εμάς μια ιδιαίτερα απαιτητική πρόκληση καθώς ένα Κέντρο Προσωπικής & Οικογειακής Εξέλιξης είναι κάτι το ιδιαίτερο για τον καθένα που ια το επισκεφτεί κι έτσι θα έπρεπε να έχει έναν ιδιαίτερο και όμορφο σχεδιασμό. Επίσης, μιας και οι περισσότεροι χρήστες αναμένεται να το επισκέπτονται από τις κινητές συσκευές τους, δώθηκε ιδιαίτερη σημασία στο σχεδιασμό για τις κινητές συσκευές.

Την ιστοσελίδα μπορείτε να τη επισκεφτείτε στο παρακάτω link:

raniathraskia.gr

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε στην πλατφόρμα του Wordpress και φιλοξενείται στους server μας. Επίσης, έγιναν όλες οι σχετικές εργασίες για την κατάταξη της σελίδας στις μηχανές αναζήτησης αλλά και για την γρήγορη φόρτωσή της (μάθετε περισσότερα για αυτό στο άρθρο μας Αργή Ιστοσελίδα - Γιατί συμβαίνει & πώς να το διορθώσεις).

Καλωσορίζουμε λοιπόν το Κέντρο Προσωπικής & Οικογενειακής Εξέλιξης της Ράνιας Θρασκιά στους συνεργάτες μας, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και για την άψογη συνεργασία με την ομάδα κι ευχόμαστε καλές δουλειές!

Δ. Χατζημιχαηλίδης
Μέσα από τα άρθρα μου προσπαθώ να διερευνήσω και να σας προτείνω πραγματικές λύσεις για όλα τα ζητήματα που είναι πιθανό να σας απασχολήσουν σχετικά με την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας...
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ, το κατάλαβα