Νέος συνεργάτης - Ανασχεδιασμός του childit.gr

Share it!

Νέος συνεργάτης - Ανασχεδιασμός του childit.gr

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στους συνεργάτες μας το childit.gr, ένα blog αφιερωμένο στους γονείς ψάχνουν απαντήσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Το childit.gr είναι ένας πλήρης οδηγός για θέματα συμπεριφορών, διατροφής, υγείας και φροντίδας παιδιών, σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους, αλλά και γονιμότητας, εγκυμοσύνης, για τις μέλλουσες μαμάδες, ενώ η ύλη του έχει συμπληρωθεί με συνεντεύξεις προσώπων, ψυχαγωγία (θέατρο, βιβλίο) και δραστηριότητες.

Για το blog του childit αναλάβαμε τον ανασχεδιασμό του σε μία πιο μοντέρνα και σύγχρονη εκδοχή του. Μάλιστα, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή και αγάπη από μέρους μου μιας και εγώ είμαι με πατέρας με μικρά παιδιά και η αλήθεια είναι ότι ξόδεψα αρκετές ώρες διαβάζοντας ενδιαφέροντα άρθρα που υπήρχαν στην παλιά ιστοσελίδα καθώς δημιουργούσαμε την καινούργια.

Παράλληλα, στην ομάδα του childit.gr  προστίθεται η Αγγελική Λάλου, η οποία αναλαμβάνει την αρχισυνταξία του site.

Το childit.gr είναι ένα πλήρες portal για το παιδί και τη μαμά, μόνο που διαφέρει αρκετά σε σχέση με τα αντίστοιχα παιδικά sites που έχουμε γνωρίσει στην Ελλάδα.

Η διευθύντρια του site, Ναταλί Σαμπά, έχει μια προσέγγιση εντελώς προσωπική και βιωματική, συνδυάζοντας τα θετικά ενός blog με την ποσότητα και την ποιότητα ενός μεγάλου portal: δηλαδή συνεχή κείμενα για ένα μεγάλο εύρος θεμάτων, επιστημονικές απόψεις από την ίδια (είναι, εκτός από μαμά, παιδοψυχολόγος - παιγνιοθεραπεύτρια), αλλά και από μια μεγάλη ομάδα παιδοψυχολόγων, παιδοδοντιάτρων, γυναικολόγων, λογοθεραπευτών και παιδαγωγών.

Το childit.gr διαβάζουν κατά μέσο όρο 401.798 μοναδικοί χρήστες τον μήνα (στοιχεία Google Analytics τελευταίων 12 μηνών) και έχει μια πολύ ενεργή FB κοινότητα 48.000 fans. Είναι μέλος του δικτύου της Brainfood Media (www.brainfoodmedia.gr).

Εν τέλει, το αποτέλεσμα που βγήκε δικαιώνει τις προσδοκίες και τις δικές μας αλλά και, το πιο σημαντικό, των νέων συνεργατών μας. Έτσι κλείνοντας αυτό το άρθρο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους νέους μας συνεργάτες και το πολύτιμο feedback και την άριστη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του ανασχεδιασμού του blog του childit.gr.

Δ. Χατζημιχαηλίδης
Μέσα από τα άρθρα μου προσπαθώ να διερευνήσω και να σας προτείνω πραγματικές λύσεις για όλα τα ζητήματα που είναι πιθανό να σας απασχολήσουν σχετικά με την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας...
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ, το κατάλαβα