Νέο Eshop - Καλωσορίζουμε το Chalkidis Home στους συνεργάτες μας!

Share it!

Δ. Χατζημιχαηλίδης
Μέσα από τα άρθρα μου προσπαθώ να διερευνήσω και να σας προτείνω πραγματικές λύσεις για όλα τα ζητήματα που είναι πιθανό να σας απασχολήσουν σχετικά με την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας...

Νέο Eshop - Καλωσορίζουμε το Chalkidis Home στους συνεργάτες μας!

Εγκαινιάζουμε το νέο eshop της Chalkidis Home! Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μοναδικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις για Λευκά Είδη & Είδη Σπιτιού. Το ηελκτρονικά κατάστημα της Chalkidis Home δημιουργήθηκε με μεράκι στοχεύοντας την Ελληνίδα νοικοκυρά, η οποία είναι και η βασικός πελάτης και του φυσικού καταστήματος Χαλκίδης που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η άψογη συνεργασία μας με τον ιδιοκτήτη, Χρήστο Χαλκίδη, μας βοήθησε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς και γρηγορότερα από το αναμενόμενο την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας. Έπειτα και από την εκπαίδευση που παρείχαμε στον Χρήστο, είναι πλέον σε θέση να ενημερώνει καθημερινά και μόνος του το ηλεκτρονικό του κατάστημα, όπως και κάνει δηλαδή, ενημερώνοντας το eshop του με καινούρια προϊόντα.

Το project αυτό αποτελούσε για εμάς μια ξεχωριστή πρόκληση, καθώς πρόκειται για ένα φυσικό κατάστημα που ειδικεύεται για παραπάνω από 30 χρόνια στην πώληση Λευκών Ειδών & Ειδών Σπιτιού, οπότε έπρεπε κι εμείς να μπορέσουμε να ταυτίσουμε την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την φυσική της.

Το αποτέλεσμα είναι το eshop που μπορείτε να το βρείτε εδώ:

chalkidishome.gr

Καλωσορίζουμε λοιπόν το Chalkidis Home στους συνεργάτες μας κ ευχόμαστε καλές δουλειές!

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην Πολιτική Απορρήτου. ΟΚ, το κατάλαβα